Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Oesterzwamrendang met pindaboontjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Oesterzwamrendang met pindaboontjes
Stap 1
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui met de knoflook en rode peper 1 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.
Stap 2
Voeg de oesterzwammen toe en bak nog 5 min. Schenk de kokosmelk met 100 ml water langs de rand in de pan. Breng tegen de kook.
Stap 3
Draai de warmtebron laag en stoof de rendang met het deksel op de pan 40 min.
Stap 4
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 min. gaar. Giet de bonen af en schud ze om met de pinda's.
Stap 5
Schep de rijst met de rendang op 4 borden. Serveer met de pindaboontjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie648 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten73 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd11 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)