Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Noten-zadenrepen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Noten-zadenrepen
Stap 1
Verhit de agavesiroop en pindakaas in een (steel)pan en roer tot alles goed gemengd en vloeibaar is. Neem de pan van de warmtebron en meng het vanille-aroma erdoor.
Stap 2
Meng de havermout met de pitten, noten en een mespunt zout. Voeg het pindakaasmengsel toe en meng alles goed.
Stap 3
Bekleed de bakvorm met bakpapier en verdeel het mengsel over de bodem. Druk goed aan en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de vorm vervolgens 2 uur in de koelkast om helemaal af te koelen.
Stap 4
Neem uit de vorm en snijd in repen. Bewaar de repen in een afgesloten trommel.
Aanvullende benodigdheden
- - vierkante taartvorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten18 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd3 g