Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Noedelsoep met spinazie en korianderomelet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Noedelsoep met spinazie en korianderomelet
Stap 1
Klop de eieren los met de melk. Voeg ¾ van de fijngesneden koriander met zout en peper naar smaak toe.
Stap 2
Verhit in een ruime koekenpan – of neem 2 koekenpannen – de olie. Schenk het eimengsel in de pan en bak de omelet in 3 min. per kant lichtbruin en gaar. Laat op een bord glijden en rol op.
Stap 3
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de korianderomelet in reepjes.
Stap 4
Verdeel de bouillon met de spinazie, noodles en de omeletreepjes over 4 kommen. Bestrooi met de rest van de koriander en gebakken uitjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie495 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten42 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd11 g