Noedelsalade met geroosterde bloemkool en makreel
Ingrediënten
Bereidingswijze Noedelsalade met geroosterde bloemkool en makreel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC. Leg de bloemkoolroosjes naast elkaar in een ovenschaal of braadslede. Meng 1 eetlepel currypasta met 3 eetlepels olie. Besprenkel de bloemkool ermee en schep om. Rooster de bloemkool 13-15 minuten in het midden van de oven.
Stap 2
Bereid intussen de mie. Giet af, giet koud water erover en laat uitlekken. Schep de ijsbergsla en komkommer door de noedels. Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep met de bloemkool, makreel en de helft van de koriander en munt door het noedelmengsel.
Stap 3
Meng de rest van de olie en currypasta met de limoenrasp en -sap. Schep deze dressing door de salade. Schep de salade in een afsluitbare picknickschaal en bestrooi met de rest van de kruiden. Lekker met naanbrood.