Noedelomelet met bosui
Ingrediënten
Bereidingswijze Noedelomelet met bosui
Stap 1
Halveer de champignons en snijd in dunne plakken. Verwijder de steel en zaadlijst van de rode peper en snijd in dunne ringen. Snijd de bosui in dunne schuine ringen.
Stap 2
Snijd de kippendij in blokjes van 2 cm en marineer met de helft van de ketjap.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijstnoedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 4
Kluts de eieren en breng op smaak met zout en peper. Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak ¼ deel van het eimengsel in 4 minuten gaar. Herhaal tot het eimengsel op is en je 4 omeletten hebt.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de kippendij 5 minuten. Voeg de champignons, rode peper en de helft van de bosui toe. Bak 5 minuten mee. Voeg de rijstnoedels en de rest van de ketjap toe. Roer door.
Stap 6
Verdeel het noedelmengsel over de omeletten en vouw dicht. Garneer met de rest van de bosui.