Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Noedel-bowl met kip en romige pindadressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Noedel-bowl met kip en romige pindadressing
Stap 1
Kook de mie. Kook de sperziebonen in circa 7 minuten beetgaar. Meng de pindakaas met de sojasaus, honing, knoflook, gember en het limoensap.
Stap 2
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipreepjes goudbruin. Voeg 1 eetlepel van het pindakaasmengsel toe en bak nog 3 minuten.
Stap 3
Schep de mie in kommen en verdeel de kip erover. Roer 75 ml water goed door het overige pindamengsel tot een romige dressing. Leg de wortel, sperziebonen en gebakken uitjes erop en besprenkel met de rest van de pindadressing.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie680 kcal
- Eiwit34 g
- Koolhydraten63 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd6 g