No bake choco-karamelpaastaart
Ingrediënten
Bereidingswijze No bake choco-karamelpaastaart
Stap 1
Zet het blikje gecondenseerde melk ongeopend in een pan en schenk er zoveel water bij tot het blikje onderstaat. Kook de melk met de deksel op de pan op laag vuur in 2,5 uur tot karamel. Zorg dat het blikje onder water blijft. Laat het blikje ongeopend 30 minuten afkoelen.
Stap 2
Smelt ondertussen de boter. Doe de koekjes in de kom van de keukenmachine en maal samen met de boter fijn.
Stap 3
Bedek de bodem en zijkanten van de taartvorm gelijkmatig met het koekmengsel en duw stevig aan. Laat afgedekt met huishoudfolie minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
Stap 4
Neem vlak voor serveren de taartbodem uit de ijskast en uit de vorm. Meng het zout door de karamel en verdeel over de taartbodem. Prak de frambozen grof, schep voorzichtig door de chocolademousse en verdeel over de karamel. Decoreer met paaseitjes. Serveer direct.