Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Naanbrood met tandoorikip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Naanbrood met tandoorikip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de naanbroden in de oven af volgens de aanwijzingen en laat ze afkoelen.
Stap 2
Snijd intussen de kipfilet in dunne plakjes, halveer deze zo nodig in de lengte.
Stap 3
Meng de reepjes met de tandoorikruiden of kerriepoeder.
Stap 4
Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Bak de kip en paprika op matig hoog vuur in 6-8 minuten al omscheppend bruin en gaar. Laat afkoelen.
Stap 5
Meng het kipmengsel in een afsluitbare kom met mayonaise, Griekse yoghurt, bosui en zo nodig wat zout.
Stap 6
Halveer de naanbroden, snijd ze open en vul de helften met veldsla en kipsalade.
