Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Naanbrood met kersen en blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Naanbrood met kersen en blauwe kaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Schil de gember en hak fijn, ontpit de kersen en schaaf de courgette in dunne linten.
Stap 3
Besmeer de naanbroden dun met de crème fraîche en bestrooi met de stukjes gember. Verdeel de kersen en courgette erover en leg er brokjes blauwe kaas tussen.
Stap 4
Bak de naanbroden in 10 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat goudbruin en gaar in de oven, tot de kersen zacht zijn en de blauwe kaas gesmolten.
Stap 5
Snijd ondertussen de lente-ui in ringen.
Stap 6
Breng de naanbroden op smaak met peper en zout en verdeel de lente-ui en rucola erover. Besprenkel tot slot met de olijfolie.
Stap 7
Bevat p.p: 2577 kJ/616 kcal, 28 g vet waarvan 14 g verzadigd, 69 g koolhydraten waarvan 16 g suikers, 18 g eiwit, 2 g zout en 7 g voedingsvezel