Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Moelleux met Krieksaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Moelleux met Krieksaus
Stap 1
Verwarm de oven op 180 °C. Bak de moelleux cakejes in 8-10 minuten tot ze warm zijn en de kern gesmolten is.
Stap 2
Giet de kersen af en verwarm deze vervolgens in een steelpan met het Kriek bier en het steranijs. Laat het bier zachtjes inkoken tot de helft van de hoeveelheid vocht en roer het maiszetmeel er met een garde door.
Stap 3
Serveer de moelleux cakejes met de warme kersen in de Krieksaus en een flinke lepel clotted cream en een bol slagroomijs. Verkruimel de kletskoppen erboven en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie946 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten102 g
- Vet51 gWaarvan verzadigd31 g