Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Miso-noodlesoep met oesterzwammen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Miso-noodlesoep met oesterzwammen
Stap 1
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Pers de knoflook uit. Meng met de miso chickenpasta met de knoflook en het water en breng op laag vuur tegen de kook.
Stap 3
Halveer de groene aspergetips. Voeg ze met de spinazie en sugarsnaps toe aan de soep. Laat 5 minuten op laag vuur meekoken.
Stap 4
Scheur de grootste oesterzwammen wat kleiner. Verhit wokolie in een ruime koekenpan. Bak de oesterzwammen op hoog vuur in 4 minuten goudbruin.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper en blus af met de ketjap manis. Draai het vuur uit.
Stap 6
Snijd de bosui in schuine ringen. Verdeel de noodles over vier kommen en schep de soep met de groenten erbij. Verdeel de oesterzwammen over de kommen.
Stap 7
Bestrooi met de bosui en het sesamzaad. Serveer met kroepoek
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)