Mini sneeuwman cheesecake
Ingrediënten
Bereidingswijze Mini sneeuwman cheesecake
Stap 1
Laat de boter op kamertemperatuur komen. Maal de koekjes fijn. Smelt in een steelpan de boter, schep door de koekkruimels en verdeel over 6 glazen. Druk met een lepel aan tot een heuvelachtig landschap.
Stap 2
Klop de MonChou en 1 el poedersuiker met de handmixer glad door de yoghurt. Houd 6 pindarotsjes apart.
Stap 3
Hak de resterende pindarotsjes zeer fijn en schep door het MonChoumengsel. Verdeel over de glazen en laat ten minste een uur opstijven in de koelkast.
Stap 4
Halveer 3 marshmallows. Stapel een hele, een halve en weer een hele marshmallow op elkaar en zet vast met een cocktailprikker. De bovenste marshmallow vormt het gezicht van de sneeuwman.
Stap 5
Teken er met de decoratiestift ogen, een puntige neus en een mond op. Teken drie grote knopen op de buik en een paar armen aan de zijkant.
Stap 6
Prik in elk glas een sneeuwman op de cheesecake en zet er een pindarotsje en boompjes van rozemarijn naast. Bestrooi met poedersuiker en serveer.