Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mini quiche Lorraine
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mini quiche Lorraine
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Bekleed de holtes van de muffinvorm elk met een plakje ham, zorg dat ook de rand rondom bedekt is.
Stap 3
Klop in een kom de eieren los met de slagroom en wat zout en peper.
Stap 4
Roer de gesneden bosuiringetjes en fijngehakte basilicum erdoor.
Stap 5
Schenk dit mengsel in de hambakjes.
Stap 6
Snijd de brie in kleine puntjes en leg in elk bakje een stukje brie.
Stap 7
Maal er nog een beetje peper boven.
Stap 8
Zet de muffinvorm in de oven en bak de quiches in 10-15 minuten knapperig bruin en gaar.
Stap 9
Verwarm de quiches opnieuw 5 minuten in een warme oven van 150°C of serveer ze op kamertemperatuur op een mooie schaal.