Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mini pavlova's met granaatappel, honingyoghurt en pistache
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mini pavlova's met granaatappel, honingyoghurt en pistache
Stap 1
Verwarm de oven voor op 120ºC. Klop de eiwitten met de suiker, citroensap en maizena stijf tot mooie glanzende pieken. Verdeel dit mengsel in circa 8 gelijke hoopjes op de bakplaat, maak met een lepel een kuiltje in het midden en zet circa 1 uur in de oven.
Stap 2
Meng intussen de yoghurt met de honing en houd apart. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. Hak ze grof en houd apart.
Stap 3
Neem de meringues uit de oven, trek ze voorzichtig los van het papier en laat 5 minuten afkoelen. Bedek elke pavlova met een paar eetlepels honingyoghurt, fruit, pistachenootjes, granaatappelpitjes en muntblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie405 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten58 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
