Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mini-kaasquiches met geitenkaas en notensla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mini-kaasquiches met geitenkaas en notensla
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol de deeglapjes iets uit en leg ze in de vormpjes.
Stap 2
Prik de deegbodems hier en daar in met een vork.
Stap 3
Snijd de kaas in dunne plakjes of verkruimel de kaas en verdeel deze over de deegbodems.
Stap 4
Meng de eieren met de zure room, mierikswortel, zout, peper en bieslook. Giet het eimengsel over de kaas.
Stap 5
Bak de quiches in circa 20 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Stap 6
Rooster intussen de walnoten in een droge hete koekenpan. Meng olijfolie, honing en citroensap.
Stap 7
Serveer de quiches met een pluk rucola met walnoten en sprenkel de honingdressing erover.