Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mini-flammkuchen met tonijn
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mini-flammkuchen met tonijn
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het deeg met het bakpapier uit en leg op de bakplaat. Snijd het deeg in de breedte in 8 repen.
Stap 2
Meng de crème fraîche met 1 el srirachamayonaise. Laat de tonijn uitlekken. Halveer de tomaatjes. Snijd de ui in ringen.
Stap 3
Besmeer de repen deeg met het sriracharoommengsel. Bestrooi met de kaas. Verdeel de tonijn, uienringen, maïs en tomaatjes erover. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Bak de mini-flammkuchen in de oven in 15 min. goudgeel en gaar.
Stap 5
Hak de peterselie grof. Bestrooi de mini-flammkuchen met de peterselie. Garneer met dotjes of banen van de laatste 2 el srirachamayonaise.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
Voedingswaarden
- Energie479 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten38 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd12 g