Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mexicaanse vegetarische burger met salsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mexicaanse vegetarische burger met salsa
Stap 1
Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de burgers in 7-9 min. lichtbruin en gaar.
Stap 2
Verhit intussen in een wok de laatste 2 el olie. Roerbak de Mexicaanse groenten 4 min.
Stap 3
Laat de maïs uitlekken, voeg toe aan de groenten en bak in nog 2 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Snijd de broodjes open. Beleg de onderste helften met de ijsbergsla en wat groenten. Leg de burgers erop. Schep de salsa op de burgers en bestrooi met de chips.
Stap 5
Dek de burgers af met de bovenste helften van de broodjes en leg ze op 4 borden. Serveer de rest van de groenten apart erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie621 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten71 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd4 g