Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mexicaanse spruitjes met biefstuk
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mexicaanse spruitjes met biefstuk
Stap 1
Snijd de spruitjes in kwarten. Laat de mais uitlekken. Rasp de Parmezaanse kaas.
Stap 2
Rasp de schil van de limoen, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in
Stap 3
Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Verhit de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de spruiten en picadillokruiden 5 minuten.
Stap 5
Voeg de mais, kaas, limoenrasp en -sap toe en roerbak 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6
Snijd de biefstukpuntjes in reepjes en verdeel samen met de Mexicaanse spruitjes over de tacoschelpen. Garneer met de peterselie.
Stap 7
Serveer met de crème fraîche en limoenpartjes. Lekker met jalapenopeper.