Mexicaanse paprika schotel
Ingrediënten
Bereidingswijze Mexicaanse paprika schotel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snijd de rode paprika’s in parten en snijd de rode ui in dunne, halve ringen.
Stap 3
Verdeel de paprika’s over de bakplaat en besprenkel met 1 el olijfolie. Bak 10 minuten in de oven.
Stap 4
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak het gehakt rul en voeg de Mexicaanse kruidenmix toe. Bak kort mee.
Stap 5
Laat de bonen en mais uitlekken, voeg toe aan het gehakt en schep om.
Stap 6
Neem de plaat met paprika’s uit de oven. Verdeel het gehaktmengsel over de paprikapartjes.
Stap 7
Bestrooi vervolgens met de uienringen en de cheddar. Bak nog 10 minuten in de oven.
Stap 8
Neem uit de oven en verdeel de chilisaus over het gerecht.
Stap 9
Serveer met zure room, gekookte rijst en bestrooi met de korianderblaadjes.