Mexicaanse burrito’s met Kipstuckjes van de Vegetarische Slager
Ingrediënten
Bereidingswijze Mexicaanse burrito’s met Kipstuckjes van de Vegetarische Slager
Stap 1
Verwarm de (hetelucht) oven voor op 180°C. Snij de paprika's in dunne reepjes, de champignons in vieren en snipper de ui.
Stap 2
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kipstuckjes kort goudbruin, deze zijn al gaar. Bak de paprika’s, champignons en ui apart ca. 5 min.
Stap 3
Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken.
Stap 4
Meng de sausmix met de kwark en 2 el water en roer goed door.
Stap 5
Haal de wraps uit de verpakking, verpak ze in aluminiumfolie en verwarm ze 2 min. in de oven.
Stap 6
Bestrijk de wraps met een hoeveelheid saus naar wens, schep de kipstuckjes en het groentemengsel in het midden van de wraps en vouw ze dicht.
Stap 7
Leg de dichtgevouwen wraps in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 8 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
Stap 8
Serveer de Burrito’s en de rest van de saus apart.