Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mexicaans patatje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mexicaans patatje
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in circa 20 minuten goudbruin en knapperig. Schep regelmatig om.
Stap 2
Rasp ondertussen de kaas. Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Stap 3
Laat de kidneybonen uitlekken en meng met de salsa.
Stap 4
Pers de knoflook uit en meng met de crème fraîche. Pluk de blaadje van de koriander.
Stap 5
Neem de bakplaat uit de oven en bestrooi de friet met de geraspte kaas. Bak nog 3 minuten in de oven
Stap 6
Verdeel de frieten over vier borden en schep de bonen-tomatensalsa erover.
Stap 7
Garneer met de avocadoblokjes, crème fraîche en koriander.
