Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mexicaans maisbrood
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mexicaans maisbrood
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de rode chilipeper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Stap 2
Snijd de bosuien in ringetjes. Snijd de helft van de koriander fijn. Laat de maiskorrels uitlekken
Stap 3
Klop de eieren met de zure room los en meng de peper, bosui, koriander, mais, polenta, bakpoeder en kaas erdoor. Breng op smaak met zout.
Stap 4
Giet het beslag in een met bakpapier beklede brownievorm en bak in 35 - 40 minuten goudbruin en gaar. Neem uit de oven en laat iets afkoelen. Snijd in blokjes en garneer met de rest van de koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - brownievorm
Voedingswaarden
- Energie150 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten12 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd5 g