Meloensalade met mihoen
Ingrediënten
Bereidingswijze Meloensalade met mihoen
Stap 1
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud en meng met 1 el sesamolie.
Stap 2
Snijd de komkommers in lange plakken en schep met de meloenboor bolletjes uit de meloen.
Stap 3
Breng een pan water aan de kook en blancheer de sugarsnaps in 2 minuten gaar. Giet af en spoel koud. Laat de edamame boontjes uitlekken en spoel schoon.
Stap 4
Rasp de limoen en pers de vrucht uit. Meng met de bakgember en de rest van de sesamolie. Breng op smaak met zout en peper. Meng de edamame boontjes, komkommer, sugarsnaps en de meloen met de dressing en zet apart.
Stap 5
Verhit 2 el olie in een koekenpan. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout en bak in 2 minuten per kant voorzichtig goudbruin en gaar. Breek in stukjes.
Stap 6
Verdeel de mihoen over 4 borden en verdeel de groenten erover. Geef de kabeljauwfilets erbij en bestrooi met de koriander eventueel ringetjes rode peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie474 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten49 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
