Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Melanzane alla Parmigiana van Heinz
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Melanzane alla Parmigiana van Heinz
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Snijd de aubergines in plakjes van 1 cm en rasp de Parmezaanse kaas.
Stap 3
Bestrijk plakken aubergine aan beide kanten met de olijfolie en bestrooi met gedroogde oregano en basilicum naar smaak.
Stap 4
Verdeel over bakplaten en rooster 30 minuten in de oven, halverwege keren.
Stap 5
Stoof de spinazie in een pan met het water tot het zacht is. Laat uitlekken in een zeef.
Stap 6
Vet een braadpan in, beleg met een enkele laag aubergineplakken, voeg vervolgens ¼ van de Heinz Tomato Frito en ¼ van de spinazie toe.
Stap 7
Herhaal dit en eindig met aubergineplakken. Schep de bechamelsaus over de laatste laag aubergine heen en verdeel de mozzarella en parmezaan gelijkmatig erover.
Stap 8
Bak de ovenschotel 30-40 minuten, tot de bovenkant goudbruin is.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
- - ovenschaal ingevet 30x20 cm