Mediterraans gegrilde tofusticks
Ingrediënten
Bereidingswijze Mediterraans gegrilde tofusticks
Stap 1
Verwarm de barbecue voor. Snijd de tofu in blokken van 3 cm en marineer met 1 el Oriëntaalse kruiden en 2 el olijfolie en zet 10 minuten in de koelkast.
Stap 2
Rijg de tofu aan de satéprikkers.
Stap 3
Halveer intussen de cherrytomaten en snijd de salatrio los. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd in repen van 1 cm.
Stap 4
Verkruimel de feta grof en ris de blaadjes van de munt. Meng de rest van de Oriëntaalse kruiden door de hummus.
Stap 5
Laat de kikkererwten uitlekken en meng deze met de cherrytomaten, salatrio, gele paprika, granaatappelpitjes en feta tot een salade.
Stap 6
Leg de tofusticks op de barbecue en grill 6 minuten.
Stap 7
Verdeel intussen de hummus over de borden en leg hier de kikkererwtensalade op. Garneer met de muntblaadjes en leg de tofusticks ernaast.