Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Meat pies met ras el hanout
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Meat pies met ras el hanout
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestuif de 8 holtes van de muffinvorm met bloem en bekleed met het hartigetaartdeeg.
Stap 2
Schep de deegbakjes vol met de afgekoelde runderstoof. Snijd uit de plakjes bladerdeeg 8 cirkels.
Stap 3
Als de vellen iets te krap zijn, rol ze dan een beetje verder uit. Maak met de deegcirkels deksels op de taartjes.
Stap 4
Knijp de randjes van beide deegsoorten goed op elkaar. Bestrijk het deeg met ei en bestrooi met de sesam.
Stap 5
Bak de taartjes in de oven in 20-25 minuten gaar en goudbruin. Laat 5 minuten rusten en neem dan uit de vormpjes.
Aanvullende benodigdheden
- - muffinvorm
Voedingswaarden
- Energie380 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten32 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd8 g