Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Marsepeinbonbons met walnoten en cranberry-ijs
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Marsepeinbonbons met walnoten en cranberry-ijs
Stap 1
Smelt de chocolade au bain-marie tot er alleen nog wat kleine klontjes te zien zijn. Neem van de warmtebron en klop met een garde de klontjes glad.
Stap 2
Druk de balletjes marsepein iets platter en doop ze met behulp van een vork in de chocolade. Laat overtollige chocolade afdruipen en leg de bonbons te drogen op een stuk bakpapier.
Stap 3
Druk een halve walnoot op de bonbon zodra de chocolade iets gestold is en laat nog 30 minuten drogen.
Stap 4
Serveer 2 bonbons per persoon met een bolletje ijs. Garneer met een kletskop.
Aanvullende benodigdheden
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie550 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten59 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd12 g
