Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Marokkaanse ovenschotel met aubergine
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Marokkaanse ovenschotel met aubergine
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de aubergine over de lengte in plakken. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in blokjes van 2 cm.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 3
Meng de aubergine, parelcouscous, paprika, tomatenpulp, knoflook en ras el hanout door elkaar en verdeel over een ovenschaal.
Stap 4
Leg de chipolataworstjes erop en breng op smaak met zout en peper. Plaats 15 minuten in de oven.
Stap 5
Verdeel de Marokkaanse ovenschotel over de borden en serveer.
