Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mangochutney met kaasblokjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mangochutney met kaasblokjes
Stap 1
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de zonnebloemolie in een (steel)pan met dikke bodem en bak hierin de ui, knoflook, rode peper en gember circa 2 minuten.
Stap 2
Voeg de kaneel en kurkuma toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg de mango en een scheutje water toe en laat 30 minuten pruttelen op een lage stand.
Stap 3
Voeg vervolgens de suiker toe en laat nog circa 10 minuten inkoken, tot het mengsel net zo dik is als jam. Voeg het limoensap toe en laat afkoelen. Serveer de chutney met kaasblokjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie1095 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten64 g
- Vet71 gWaarvan verzadigd35 g
