Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mango-yoghurtbavarois
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mango-yoghurtbavarois
Stap 1
Week de gelatine in koud water. Schil de mango. Maak met behulp van een dunschiller 12 lange slierten van de mango.
Stap 2
Snijd de rest van het vruchtvlees van de pit en pureer glad. Verwarm deze mangopuree met de suiker, tot de suiker is opgelost.
Stap 3
Neem de pan van de warmtebron en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Roer tot de gelatine is opgelost en laat het mengsel daarna afkoelen op kamertemperatuur.
Stap 4
Voeg de yoghurt toe en roer goed door. Klop de slagroom stijf en voeg deze toe aan het mengsel.
Stap 5
Giet de bavarois in mooie glazen en zet circa 3 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer met de mangoslierten en muntblaadjes.