Mango passiefruit triffle
Ingrediënten
Bereidingswijze Mango passiefruit triffle
Stap 1
Meng de suiker met de custard in een kommetje met een scheutje melk.
Stap 2
Verwarm de resterende melk in een steelpan en voeg het custardmengsel al roerende toe. Laat ca. 3 minuten zachtjes doorkoken en roer regelmatig. Schep de pudding in een kom, bestrooi met een eetlepel poedersuiker en laat afkoelen.
Stap 3
Klop in een kom de slagroom met de resterende poedersuiker stijf. Leg de helft van de bevroren mango op de bodem van de glazen kom. Schep de helft van de custard erop en dek af met lange vingers. Verdeel hier de slagroom en de resterende mango over. Bedek met lange vingers en bestrijk met de custard. Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees over de custard.
Stap 4
Zet de schaal tenminste 1 uur of tot gebruik in de koelkast. Neem de schaal uit de koelkast en breek de meringue boven de triffle. Vouw de physalis (goudbessen) open en garneer de triffle hiermee.