Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mango-cheesecake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mango-cheesecake
Stap 1
Pureer de mango. Knijp de gelatine uit en los op in 2 eetlepels heet water. Klop dit goed door de mangopuree. Klop de slagroom stijf met de helft van de poedersuiker. Klop de roomkaas goed los met de rest van de poeder- en vanillesuiker en klop de mangopuree erdoor tot een glad mengsel.
Stap 2
Spatel de slagroom door de mangoroom. Giet deze vulling op de koekbodem en schud om luchtbellen te voorkomen. Laat afgedekt 1 nacht of minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Stap 3
Neem de taart uit de springvorm en zet op een platte schaal. Garneer met paaseitjes en muntblaadjes. Bestuif licht met poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden
- - springvorm
- - bakpapier
- - keukenmachine
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie550 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten50 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd23 g