Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mandarijn-panna cotta met kokos
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mandarijn-panna cotta met kokos
Stap 1
Week de gelatine in koud water. Verwarm intussen de slagroom met de kokosmelk en suiker in een steelpan.
Stap 2
Rasp 1 eetlepel van de mandarijnenschil en pers 1 mandarijn uit. Voeg de rasp, het sap en de helft van de kokos toe aan de kokosroom.
Stap 3
Knijp de gelatineblaadjes uit. Neem de pan van de warmtebron en roer de gelatine met een garde door de room. Spoel de glaasjes om met koud water, giet de room erin en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Stap 4
Verwijder de schil van de overige mandarijnen en snijd in kleine blokjes. Garneer de panna cotta met de mandarijn en de overige kokos.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 kleine glaasjes
Voedingswaarden
- Energie355 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten17 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd23 g