Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Makkelijke bierstoof
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Makkelijke bierstoof
Stap 1
Dep de braadlappen droog en bestrooi met zout en peper. Ris de naaldjes van de rozemarijn.
Stap 2
Verhit de roomboter in een braadpan tot deze bruin kleurt. Bak het vlees rondom bruin in de pan. 3. Voeg de rozemarijn, laurier en het bockbier toe met de runderbouillon. Breng aan de kook en draai het vuur laag. Doe de deksel op de pan en laat 3 uur stoven.
Stap 3
Trek het vlees een beetje uit elkaar, verwijder de laurierblaadjes en voeg de ovengroenten en champignons toe, stoof nog 1 uur mee.
Stap 4
Roer de maïzena los met wat water en schenk bij de stoof, laat de saus zo iets indikken.
Stap 5
Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 6
Serveer de bierstoof met de rösti en geef er mayonaise erbij.