Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Maaltijdsalade van zoete aardappel en pinda's
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Maaltijdsalade van zoete aardappel en pinda's
Stap 1
Verwarm de oven voor op 225ºC. Snijd de zoete aardappels in dikke frieten. Dep droog en meng met de maizena. Besprenkel met 1 eetlepel olie en de kerrie en meng goed.
Stap 2
Spreid de frieten uit over een bakplaat en bak circa 10 minuten hoog in de oven. Keer de frieten met een spatel en bak nogmaals 10 minuten.
Stap 3
Meng intussen de ingrediënten voor de saus. Blancheer de taugé in kokend water en laat uitlekken. Schep de taugé, lente-ui, mango en pinda's in een grote kom door elkaar, maal wat zout en peper erover en besprenkel met het limoensap en de rest van de olie.
Stap 4
Serveer de frieten op een groot bord en schep een bergje salade erop. Serveer de saus erbij en bestrooi naar smaak met rode peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie590 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten43 g
- Vet40 gWaarvan verzadigd5 g