Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Loaded tomaten hummus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Loaded tomaten hummus
Stap 1
Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef. Pureer met de Heinz tomato frito, tahini en 1 el olijfolie tot een grove hummus.
Stap 2
Breng op smaak met zout en grofgemalen peper. Verdeel de hummus over een serveerschaal.
Stap 3
Was en snijd de radijs in grove stukken (het groene deel kan eraan blijven, dit is ook eetbaar).
Stap 4
Hak de pistachenoten grof. Verkruimel de feta en ris de blaadjes van de oregano. Snijd de snoeptomaten doormidden.
Stap 5
Verdeel de Provençaalse kruiden, granaatappelpitjes, radijs, pistachenoten, feta, oregano en snoeptomaten over de hummus. Verdeel er eventueel nog extra olijfolie over.
Stap 6
Serveer de hummus als dip bij de gourmet of als borrelhapje op kerstavond.
