Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Linzenstoof met gember en pompoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Linzenstoof met gember en pompoen
Stap 1
Snijd de pompoen in blokjes van 2 cm. Schil de gember en snijd fijn. Snipper de ui. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui 3 minuten.
Stap 2
Voeg de gember, kurkuma en currypasta toe en bak 2 minuten. Voeg de pompoen en kokosmelk toe en laat 15 minuten zachtjes koken.
Stap 3
Snijd intussen de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd de stelen fijn.
Stap 4
Voeg de linzen en korianderstelen toe en laat 5 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de tomatenblokjes en korianderblaadjes. Lekker met naan en een schepje yoghurt.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie450 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten26 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd18 g