Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Linzensalade met aubergine en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Linzensalade met aubergine en geitenkaas
Stap 1
Hak de knoflook fijn.
Stap 2
Snijd het bosuitje in dunne ringetjes.
Stap 3
Snijd de aubergines in blokjes van drie cm.
Stap 4
Verwarm de helft van de olijfolie in een hapjespan en bak de blokjes aubergine met de knoflook al.
Stap 5
omscheppend in vier tot zes minuten bruin en gaar.
Stap 6
Giet de linzen af en meng ze in een kom met de rest van de olijfolie, azijn en bosui.
Stap 7
Verdeel de rucola en schep de linzensalade erop.
Stap 8
Snijd de tomaten in kwarten en leg ze met de aubergine om de salade heen.
Stap 9
Verkruimel de geitenkaas boven de linzen.
