Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lentesalade met radijs en tuinkers
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lentesalade met radijs en tuinkers
Stap 1
Kook het ei.
Stap 2
Hak de helft van de kappertjes fijn.
Stap 3
Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
Stap 4
Pel het ei en prak het in een diep bord fijn.
Stap 5
Voeg de azijn met twee tot drie eetlepels water, olijfolie, de fijngehakte kappertjes en wat zout en peper toe en meng alles tot een smeuïge dressing.
Stap 6
Was de slabladeren, maak ze droog in een slacentrifuge of laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Stap 7
Scheur de bladeren van de middennerf.
Stap 8
Meng de sla, rucola, veldsla en radijsjes in een grote slaschaal.
Stap 9
Schep de dressing erdoor en knip de tuinkers erboven vanaf het bedje, garneer met de overgebleven hele kappertjes.
