Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lasagnette met worst en ricotta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lasagnette met worst en ricotta
Stap 1
Snijd de lasagnebladen in de lengte in 4 linten. Kook de pasta in 4 minuten beetgaar en roer de linten los met een pollepel.
Stap 2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het worstvlees in circa 2 minuten goudbruin. Voeg de roerbakgroenten toe en bak 5 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes toe, breng op smaak met zout en peper en laat 5 minuten pruttelen.
Stap 3
Roer de pastalinten door de saus. Verdeel de ricotta in kleine bergjes over de pan en bestrooi met de basilicum. Besprenkel naar smaak met extra olijfolie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie910 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten96 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd14 g