Lasagnerolletjes met groene asperges
Ingrediënten
Bereidingswijze Lasagnerolletjes met groene asperges
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een ruime pan water met zout aan de kook.
Stap 2
Kook de lasagnebladen in twee delen 2 minuten en schep uit de pan in een vergiet. Spoel onder koud stromend water. Zorg dat ze niet aan elkaar plakken.
Stap 3
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in lange repen.
Stap 4
Doe de geroosterde paprika’s, knoflook, geitenkaas de twee derde van de basilicum in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Verwijder de houtige onderkant van de asperges. Leg de asperges en paprikarepen dwars op de lasagnebladen en rol ze op.
Stap 6
Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal en schenk de saus over het deel met de lasagnebladen, zodat de groenten zichtbaar blijven.
Stap 7
Hak de hazelnoten grof. Strooi de panko en hazelnoten over de saus en bak in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Garneer met de rest van de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie433 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten50 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd5 g