Lasagne met zuurkool en zalm
Ingrediënten
Bereidingswijze Lasagne met zuurkool en zalm
Stap 1
Snipper de ui. Laat de zuurkool goed uitlekken. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de zuurkool en paprikapoeder erdoor en schenk de bouillon erbij. Laat de zuurkool 15 minuten zachtjes sudderen.
Stap 2
Snijd de zalm in blokjes. Vet de overschaal in.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel een kwart van de zuurkool in de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Verdeel hierover de helft van de overgebleven zuurkool en blokjes zalm. Schep er wat hüttenkäse tussen en strooi de helft van de dille erover. Herhaal deze laatste laag van lasagnebladen zuurkool, zalm, hüttenkäse en dille nog een keer en dek af met een laatste laag lasagnebladen.
Stap 4
Strijk hier de resterende hüttenkäse over en bestrooi met kaas. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de lasagne in 25 minuten goudbruin en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - lasagneschaal
Voedingswaarden
- Energie725 kcal
- Eiwit50 g
- Koolhydraten33 g
- Vet42 gWaarvan verzadigd12 g