Lasagne met kipgehakt
Ingrediënten
Bereidingswijze Lasagne met kipgehakt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 4 stengels bleekselderij in stukken van 1 cm. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in blokjes van 2 cm.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak het kipgehakt 5 minuten. Voeg de bleekselderij en paprika toe en verwarm 5 minuten. Roer de spinazie en pastasaus door de groente. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Spoel de lasagne kort onder lauw water zodat de bladen wat soepeler worden. Maak om en om lagen in een ovenschaal met de lasagnebladen, groente en 200 gr bechamelsaus. Garneer met de oude kaas.
Stap 4
Eet je de lasagne direct, plaats hem dan 25 minuten in de oven. Wil je hem voorbereiden voor de volgende dag? Dek de lasagne af en plaats in de koelkast. Plaats de lasagne de volgende dag 35 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer.