Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lamskotelet met frisse courgettesalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lamskotelet met frisse courgettesalade
Stap 1
Steek de barbecue aan. Schaaf de courgette in linten met een mandoline of kaasschaaf. Snijd de snoepkomkommer in schuine plakken. Hak de dille en munt grof.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud.
Stap 3
Grill intussen de lamskoteletten 7 minuten op de barbecue, draai halverwege de baktijd om. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Laat het vlees 3 minuten rusten in aluminiumfolie. Verdeel de courgettelinten over de barbecue en grill 3 minuten aan één zijde.
Stap 5
Meng de mini penne met de courgettelinten, granaatappelpitjes, komkommer, dille, munt en groene pesto. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de courgettesalade over de borden en leg de lamskoteletten ernaast.
Aanvullende benodigdheden
- - bbq
- - mandoline of kaasschaaf
Voedingswaarden
- Energie685 kcal
- Eiwit30.9 g
- Koolhydraten43.4 g
- Vet42.2 gWaarvan verzadigd11.9 g