Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kwartponder met champignonsaus en bimi
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kwartponder met champignonsaus en bimi
Stap 1
Pel en snijd de ui fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Snijd 1 cm van de onderkant van de bimi.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de bimi in 5 minuten gaar. Giet af.
Stap 3
Verhit de gestoomde aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de kwartponders in 8 minuten gaar.
Stap 5
Voeg halverwege de baktijd de ui en champignons toe. Haal de kwartponders uit de pan en bak de champignons en ui nog 3 minuten.
Stap 6
Voeg de rundvlees jus toe en bereid de jus met de ongezouten roomboter volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 7
Serveer de kwanrtponders met de aardappelpuree, bimi en champignonsaus.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie471 kcal
- Eiwit23.1 g
- Koolhydraten39.3 g
- Vet23.1 gWaarvan verzadigd8.2 g