Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kwartnoten met ananaschutney
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kwartnoten met ananaschutney
Stap 1
Roer de geitenkaas los met de melk en meng met de bosui en radijs. Vorm met 2 dessertlepels 8 gelijke porties en rol deze met een vochtige, koele hand tot een balletje. Bestrooi de balletjes met roze peper en laat afgedekt minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
Stap 2
Vul de spuitzak met de chutney en spuit 4 lijnen als een notenbalk op 2 of 4 borden. Leg de kaasballetjes op en tussen de lijnen en steek aan de rechterkant van elk balletje een zoute stick rechtop erin.
Aanvullende benodigdheden
- - spuitzak
Voedingswaarden
- Energie235 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten23 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd6 g