Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidnotenpudding
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidnotenpudding
Stap 1
Doe 100 ml melk, maïzena en vanillesuiker in een kommetje. Roer tot het een glad papje is en zet apart. Smeer de puddingvormpjes in met boter en zet apart.
Stap 2
Doe de naturel kruidnoten samen met de slagroom en 400 ml melk in een pan. Breng aan de kook en laat het zachtjes koken tot de kruidnoten zijn opgelost.
Stap 3
Schenk het eerder gemaakte papje bij het mengsel, roer goed voor +/- 2 minuten en haal daarna de pan van het vuur. Giet het mengsel in de gekozen vorm en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Stap 4
Haal de pudding uit de vorm door de vorm even in heet water te dompelen, keer daarna gelijk om op een bord en de pudding komt los. Decoreer met stukjes truffelkruidnoot en eventueel wat chocoladesaus.