Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige zoete-aardappelsalade met gegrilde biefstuk
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige zoete-aardappelsalade met gegrilde biefstuk
Stap 1
Klop de mayonaise met 1 eetlepel olijfolie, de citroenrasp, -sap, kappertjes, olijven en groene kruiden tot een saus. Snijd de lauwwarme aardappels in blokjes en schep ze door de saus. Breng op smaak met peper.
Stap 2
Verhit de grillpan. Strijk met een mes de marinade van de biefstukken en bewaar deze. Gril het vlees 1 minuut aan beide kanten. Voeg de marinade toe en bak nog een halve minuut mee. Serveer de biefstuk direct en giet de jus erover. Serveer met de aardappelsalade. Lekker met een groene salade.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie500 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten34 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd4 g