Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige winterpeen met shoarma
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige winterpeen met shoarma
Stap 1
Snijd de winterpeen in gelijkmatige plakjes of frietjes van circa ½ cm dik. Kook de rijst.
Stap 2
Verhit 2 eetlepels olie en het bakproduct in een hapjespan op een lage stand en roerbak hierin de knoflook en alle specerijen een paar minuten. Zet de warmtebron iets hoger en roerbak de wortels circa 5 minuten, tot ze beetgaar zijn. Voeg 2 eetlepels water toe en laat nog 3 minuten afgedekt stoven. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verhit intussen de overige olie in een koekenpan en bak hierin het shoarmavlees bruin en knapperig. Serveer met de rijst en de winterpeen. Bestrooi met de koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie525 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten64 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)