Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige stoof met knolgroenten en aardappels
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige stoof met knolgroenten en aardappels
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de uien, groenten en aardappels in gelijke stukken en leg op de bakplaat. Rooster de groenten circa 15 minuten hoog in de oven.
Stap 2
Neem uit de oven en schep alles over in een braadpan. Bestrooi met zout en peper. Voeg de tijm, laurier en de gehakte stelen van selderij en peterselie toe. Bewaar het blad van beide kruiden voor later gebruik.
Stap 3
Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat afgedekt op de laagste stand circa 40 minuten stoven.
Stap 4
Hak de selderij en peterselie grof en voeg vlak voor serveren toe aan de stoof.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
Voedingswaarden
- Energie315 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten56 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g